Wednesday, June 12, 2013

Audit's Celebration : Secret Recipe



Assalamualikum semua…
Lama sangat kan Za tak update blog ni…sori sangat-sangat coz bz hari tu…tapi kali ni Za nak cerita sikit pasal tempat keja Za ada buat celebration sikit coz masa audit hari tu alhamdullilah semua nya tak ada masalah…fuhh…lega rasa nya…
Mana tak nya, disebabkan audit tu balik rumah pun dah malam..dah jadi macam rutin harian pulak tu..pukul 9 camtu baru sampai rumah…letih sangat…keja pun dah lebih 12 jam tu…walaupun Za ni cuma bantu la sikit-sikit yang mana tahu dan termampu kan..hehehe…untuk audit je, preparation pun ambil masa jugak..
Tapi, lastly lega sangat audit berjalan dengan lancar….boleh la balik awal lepas ni…yeyyy….akhir nya dapat jugak balik awal tepat 5.30 petang...:) hari-hari pulak tu...suka suka suka...tapi keseronokan tu tak la berakhir di situ je...lebih kurang 2,3 hari lepas audit tu waktu meeting pagi bos cakap:
Let’s go celebrate for audit


Senyum banyak-banyak macam ni...hehehe

Wahh…best nya…celebrate = makan...benda pertama yang terlintas dalam otak ni…yeyy..dapat makan free…hahaha…apa lagi semua, happy giler….so sorang kena buat survey untuk semua orang kat mana nak makan…dalam survey tu ni la tempat-tempat yang kami nak pilih tu...

Secret Recipe

Tao

The Manhattan Fish Market

Pizza Hut


Emm...banyak nya...nak pilih yang mana satu ni...pikir..pikir...akhir nya lepas semua sebulat suara nak pergi sini...nak tahu tak mana yang dipilih??ni la yang kita pilih sebab dah last minit kan…Secret Recipe….okay la kan...
Dalam banyak-banyak makanan tu Za pilih untuk makan ni…sedap jugak…ok la…tapi Za tak ingat la nama nya…hehe..adoi..kalau nak tahu boleh je try tengok kat menu ekk...:) Za pilih yang simple je..


Simple tapi sedapp..nyumm..



Ini yang click Za pilih, Dung nama nya asal Viatname…maybe Tomyam Noodle kot…heehehe..apa-apa je la....janji sedap..nyum2..



                           

Okay, that's all...lain kali kalau Za ada pergi tempat lain yang best-best Za update lagi okay!!

p/s: hemm...teringin nya nak pergi bercuti...rasa macam dah lama pulak tak pergi mana-mana...XOXO..:) Jangan terkeliru ek, entry ni dah lama tapi nak update kat sini jugak..nak jugak..hehee