Thursday, January 16, 2014

RM1,000 Giveaway by nile.com.my

Assalamualaikum uolls…

Pernah dengar tak pasal nile.com.my?actually za taw pun lepas za blogwalking di blog Fatin Liyana, bloggerities kita tuh.suka je BW dia punya blog tu, dah la comel dan at the same time banyak yang best-best dia share kat situ.

Terima kasih Fatin Liyana!!

Sebab dah terpengaruh dek Fatin tu za pun dah google pasal nile.com.my tu.OMG memang murah-murah baju kat situ. Tapi bukan baju je yang murah dan ada dijual di sini tapi lebih banyak lagi. Contoh macam pakaian untuk lelaki, wanita dan kalau tak salah untuk baby punya pun ada okayh.serius!!

Stuff lain macam tudung, untuk kecantikan pun ada jugak lagi-lagi macam shoes, tops, bags dengan caps pun ada jugak.SEE!!banyak kan??dah rasa excited pulak za cerita kat sini. Bukan apa pun tapi za sendiri pun dah try beli untuk za sendiri siap promote dekat kakak za sekali tahu.

Hari tu za ada beli macam lady beauty accessories la dengan kakak za. Tapi seriously for the second time za beli online shop ni, ni la yang paling best sebab dah la murah, cepat pulak tu. Even kalau kita send email pun cepat sangat diorang reply. Tu pun dari experience za sendiri.SUKA sangat ok dengan nile.com.my ni.


Then baru-baru ni nile.com.my ada buat RM1,000 GIVEAWAY. thanks to muja sebab za tahu pun dari kawaii muja.Thanks ya!!Seronok la kalau za yang terpilih.sila la random generate tu naik nama za aka lucky number za tu.hehe*kelip2 mata comel*

So selamat  berkunjung ke nile.com.my ya..


Bye…

4 comments:

Putri said...

nile.com memang murah.akak pernah beli sekali kat sana..

Siti(zoey) said...

as salam.

Zarra Qaseh said...

Putri:

2 la..puas hati kan?lagipun cepat je servis dorg ni..

Zarra Qaseh said...

Siti:
waalaikumussalam cik siti...^__^